Legal Online Hukuk Kütüphanesi Deneme Erişimi

Legal Yayıncılık tarafından yayınlanan hakemli hukuk dergileri ve  hukuğun tüm alanlarını kapsayan e-kitapları barındıran Online Kütüphane 31 Aralık 2015 tarihine  kadar Üniversitemiz IP’leri üzerinden deneme erişimine açılmıştır.

Doğrudan Erişim Linki; https://legal.com.tr/kitaplik

Legal Yayıncılık Hakkında;

Legal Yayıncılık 2001 yılında avukatlar tarafından kurulmuş olup hukukçuların ihtiyaçlarını ve bunlara ilişkin çözümlerin neler olduğunu yakından bilen ve takip eden bir yayınevidir. Legal Yayıncılık yalnızca hukuk alanında faaliyet göstermekte olup kuruluş amacını hukuka katkı olarak belirlemiştir.

Legal Yayıncılık yayınladığı akademik ve uygulamaya yönelik onu aşkın hakemli hukuk dergisi ve Legalbank isimli elektronik hukuk bilgi bankası ile Türkiye'nin hukuk alanındaki en büyük basın-yayın organı konumundadır.

Legal Yayıncılık yayınladığı araştırma, tez, mevzuat, ders, uygulama ve doktrin içerikli kitaplar, organize ettiği hukuki seminer, sempozyum vb. etkinlikler ve düzenlediği makale yarışmaları ile hukukçular arasında saygın bir konuma sahiptir.