Vidobu Online Eğitim Video Kütüphanesi 2017 yılı Aboneliği

Değerli Kütüphane Kullanıcılarımız,

Her geçen gün daha da zenginleşen #HKÜtüphane kaynaklarımıza bir yenisi daha eklenmiştir.

Vidobu Online Eğitim Video Kütüphanesi 2017 yılı aboneliği yapılmıştır.

Online eğitim kütüphanemize Üniversitemiz IP’leri üzerinden üniversitemiz içinde ve dışarısından 7/24  sınırsız erişim(bilgisayar, tablet ve telefonlarınızdan) imkanı sağlanabilmektedir.

Ana ekran üzerinden üyeliği aktive et butonu ile bir kereye mahsus olmak kaydı ile şifre alınacaktır. Kullanıcılar daha sonra oluşturmuş oldukları şifre ile 31/12/2017 tarihine kadar  7/24 sınırsız erişim sağlayabileceklerdir.

Vidobu, Dünyada Türkçe bilen tüm coğrafyanın ihtiyacı olan eğitimleri, alanında uzman eğitmenler ile sağlayan en iyi online video eğitim platformudur.

Doğrudan Erişim Linki : http://www.vidobu.com/edu/hku

Kütüphane Web Sayfası Üzerinden Her zaman Erişim

Eğitim İçerik Listesi için TIKLAYINIZ

Vidobu Görsel Afiş

Vidobu Hakkında;

Vidobu Online Video Eğitim Platformu, HD kalitesinde izlenen içeriğini sürekli güncel tutmayı, özgün hazırlanmış örnek dosyalar sayesinde kolay öğrenmeyi, alanında uzman eğitmenlerle çalışarak en iyi olmayı sürdürmeyi hedeflemektedir.

• 7/24 izle. Öğren.
  • Tamamladığın eğitimlere ait alacağın katılım sertifikası ile eğitimlerini belgele.
  • Sektörden özenle seçilen alanında uzman eğitmenlerle en iyi içeriği izle.
  • Bilişim dünyasının hızına ayak uydurabilmen için, sürekli güncellenen içerikler.
  • Hem bilgisayarından, hem de tablet ve mobil cihazlarından izle.
  • Tüm videoları HD kalitesinde izle. Eğitimlerdeki en ince ayrıntıları bile kaçırma.